СтароверовкА=StaroverovkA Пятница
03.05.2024
09:44
Приветствую Вас Гость | RSS Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта

Разделы новостей
Новости сайтостроения [12]
Новости Староверовки [38]
Новости Староверовщины [113]
Дежурная часть [241]
Новости Нововодолажского района [410]

Мини-чат

Наш опрос
Какой раздел сайта Вас заинтересовал?
Всего ответов: 264

Главная » 2011 » Май » 12 » За замечание в электричке женщину избили и ограбили
За замечание в электричке женщину избили и ограбили
07:43
 Пассажир электрички прямо в вагоне избил и ограбил женщину. Инцидент произошел в электропоезде «Красноград – Харьков» на станции Новая Водолага. За то, что женщина сделала его родным замечание, отец семейства ударил незнакомку, отобрал мобильный телефон и сорвал с уха золотую сережку.
   Семейная пара с сыном на станции Новая Водолага спешили к электричке. Женщина с ребенком зашли в вагон, когда дверь начала закрываться. Чтобы отец не остался на перроне, мальчик сорвал стоп-кран. Пассажирка электрички сделала супругам замечание из-за того, что они задержали отправление поезда.
   Вадим, свидетель инцидента: - Зайдя в вагон, увидел, как мужчина и женщина избивают женщину. Вмешался, попытался размирить, но тоже чуть было не получил тумаков. Отойдя от них и перейдя в другой вагон, вызвал по мобильному телефону работников милиции.
   За укор в адрес семьи отец семейства не только избил незнакомую женщину - отобрал у нее мобильный телефон и сорвал с уха золотую сережку. Милиционеры хулигана задержали. Правда, сам мужчина свою причастность к инциденту отрицает.
   задержанный: - Совсем никому ничего я не наносил. Я повторяю: я пришел, стащил двух женщин и мужчину, и ушли мы все в вагон. К товарищу. Пока не явились сотрудники милиции транспортной.
   Правоохранители выяснили: мужчина был ранее дважды судим. Отбывал наказание и за грабеж.
   Елена Марченко, следователь линейного отдела на станции Харьков-Пассажирский: - Гражданин подозревается в совершении хулиганских действий, а также нанесении потерпевшей повреждений, степень тяжести которых будет определена после проведения судебно-медицинской экспертизы.
   Пострадавшая женщина все еще в больнице - на лечении. А отец семейства, если суд докажет его вину, может попасть за решетку на шесть лет.

Инна Жмуд
http://www.objectiv.tv/110511/55781.html
Категория: Дежурная часть | Просмотров: 879 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 Admin  
За зухвале пограбування жінки в електропотязі зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі

Ввечері 1 травня поточного року до чергової частини ЛВ на ст. Харків-Пасажирський надійшло повідомлення про те, що до однієї з районних лікарень бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом – садна обличчя була доставлена 48-річна мешканка м. Харків. З пояснень постраждалої стало відомо, що тілесні ушкодження їй спричинив невідомий чоловік у електропотязі сполученням «Красноград – Харків»
Один з пасажирів запізнювався на потяг. Його 43-річна співмешканка, жителька Харківщини, разом зі своїм 7-річним пасинком, сином чоловіка, в цей час вже перебували в тамбурі одного з вагонів поїзда. При цьому жінка тримала двері, щоб вони не закрилися, а своєму пасинку наказала зривати стоп-кран, щоб її цивільний чоловік встиг сісти на потяг. Пасажири, які знаходились у тамбурі, зробили громадянці зауваження з приводу затримки відправлення поїзда. На це вона відреагувала досить різко, з нецензурною лайкою ... Надалі інцидент переріс у бійку, яка продовжилася в вагоні. Після словесної сварки винуватиця цієї події накинулася на одну з жінок.
Громадяни, які перебували у вагоні, спробували припинити виниклу бійку, коли на місці події з'явився той самий чолов'яга, що запізнювався на потяг. Побачивши, що відбувається, він «поспішив на допомогу» своїй співмешканці... Закінчилося все це тим, що чоловік наніс одній із громадянок тілесні ушкодження, при цьому відкрито заволодів її мобільним телефоном і зірвав з її вуха сережку.

За словами слідчого СВ лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський УМВСУ на Південній залізниці старшого лейтенанта міліції Олени Марченко, слідуючи в електропоїзді сполученням «Красноград-Харків» житель Харківської області, 1955 р. н. відкрито заволодів майном мешканки м. Харкова, 1963 р. н. – мобільним телефоном та виробом з металу жовтого кольору, який він зірвав з вуха потерпілої.
«Даний громадянин підозрюється у вчиненні хуліганських дій, а також нанесенні потерпілій тілесних ушкоджень, ступінь тяжкості яких буде визначено після проведення судово-медичної експертизи. Постраждала громадянка знаходиться в одній з лікарень м. Харкова.
Крім того, досудовим слідством по кримінальній справі встановлено, що громадянин, який здійснив вищевказаний злочин, раніше був неодноразово судимий, в тому числі за аналогічний злочин.
У даний момент відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.186 (грабіж). та вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ч.2 ст. 296 (хуліганство) КК України. Затриманому обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в СІЗО м. Харкова», – зазначила Олена Марченко.
Як розповів один із свідків, того дня він повертався до Харкова на електричці сполученням «Красноград – Харків». Увійшовши у вагон, він побачив, як чоловік і жінка б'ють громадянку...
За словами свідка, цей громадянин висловлювався нецензурною лайкою та досить сильно наносив потерпілій удари кулаками в область обличчя. «Зайшовши у вагон, жінка була вже вся в крові, – розповів він. Чоловік розповів, що спробував було втрутитися, проте, зловмисника це не зупинило. При цьому йому самому ледь не дісталося від хулігана. Після цього він пройшов в інший вагон і викликав по мобільному телефону співробітників міліції.
Наразі правоохоронці звертаються до громадян, що стали оцевидцями даної події або яким що-небудь відомо про обставини даного злочину, повідомити за тел. 724-53-84; 724-22-85 або будь-яким іншим зручним для вас способом. У разі, якщо хто-небудь з громадян стали жертвами інших злочинних дій з боку затриманого, прохання повідомити про це за вищевказаними телефонами.

http://www.umvspz.gov.ua/


Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Логин:
Пароль:

Календарь новостей
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта
    Помните нас!Неизвестные герои
    проект систематизации учетных данных и документов о погибших воинах во Второй Мировой войне и последующих конфликтах.ПОБЕДИТЕЛИ — Солдаты Великой Войны
    Подвиг НародаПобеда 1945
    СОЛДАТ.РУУкраинская линия
    Памяти героев І Мировой войныПервая мировая война, 1914–1918гг.
    Неофициальный сайт Краснограда
    Новая ВодолагаВолчанск (Украина)
    Жертвы политического террора в СССРПамять народа

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


© 2007 - 2024 "Staroverovka"